Werkwijze

Zoals u misschien al weet ,worden bij veel Hondenuitlaatservices honden in grote groepen uitgelaten (7 of meer honden per keer). Dit wordt gezien als een voordeel, echter is het in mijn optiek beter en werkt het voor mij prettiger om met maximaal 5 honden te wandelen. Ik wil graag de aandacht bij de honden houden die aan mij zijn toe vertrouwd. Om bij te dragen aan een optimale gezondheid is het voor sommige honden belangrijk om dagelijks te rennen en hun energie uit te laten. Om die reden duren mijn roedelwandelingen ongeveer 1 uur. Dat geeft de hond alle tijd om door het bos of loopveld te struinen, rennen, te snuffelen en te spelen met andere honden.
Kan u hond niet in een roedel dan is de individuele wandeling een optie. De hond wordt in nabije omgeving uitgelaten en weer thuis gebracht. Na mijn wandeling doe ik mijn uiterste best om de hond zo goed mogelijk af te drogen.
Betalingen dienen vooraf overgemaakt te worden.
Strippenkaart is voor bepaalde tijd geldig, de datum van de strippenkaart vind u onderaan de strip.
Annuleringen moeten minimaal 24uur van te voren aangegeven zijn, mocht dit niet zo zijn dan wordt de wandeling alsnog in rekening gebracht.Dog Squad

Door mijn originele concept is Dog Squad de hondenuitlaatservice in Veendam en omstreken die altijd voor u klaar staat. Via mijn website kunt u een berichtje sturen of u kunt mij bellen. Het kan zijn dat ik niet bereikbaar ben, maar dan bel, app of ik mail ik u zo snel mogelijk terug. Het uitlaten doe ik uit mijn passie en liefde voor de dieren, waarbij de nadruk ligt op de honden. Pups,kleine,grote,oude honden,het maakt niet uit,alle soorten en maten zijn bij Dog Squad van harte welkom.


Waar moet u rekening mee houden?:
• De hond dient mee verzekerd te zijn in u WA verzekering!
• Bij roedelwandelingen krijgen alle honden een Dog Squad halsband met bijhorende penning om.
• Bij individuele wandeling krijgt de hond een Dog Squad penning aan zijn halsband of tuig om.
• Als u geïnteresseerd bent in Dog Squad , dan kom ik eerst vrijblijvend bij u op bezoek , en daaruit wordt bekeken welke wandeling geschikt is voor uw hond.
• Volgende formulieren worden met u doorgenomen: Intake Formulier, Sleutel Contract, Overeenkomst en de Voorwaarden.