Wie ben ik

Dag beste bezoeker, mijn naam is Marieke Bodde-van der Warf en sinds April 2018 is Dog Squad hondenuitlaatservice een feit.
In November 2017 heb ik mijn diploma Gediplomeerd Honden Uitlaat Service behaald op de Martin Gaus Academie in Lelystad.
Daarnaast volg ik workshops & lezingen om mezelf up to date te houden in de hondenwereld. In het verleden heb ik ook vrijwilligerswerk gedaan voor een stichting als gastgezin voor honden. Heb honden mogen opvangen,verzorgen en voorzien van een gouden mandje. Hierdoor weet ik veel over het gedrag van honden en kan ik dit goed toepassen tijdens mijn grote passie. Zelf heb ik ook honden die met elke dag weer een glimlach op mijn gezicht toveren. Het prettigste is het individueel uitlaten van honden maar ook in roedelvorm. Hierdoor kan ik elke hond volle aandacht geven maar ook kijken wat de hond nodig heeft. Hier kan ik dan op inspelen want elke hond is anders, heeft andere behoeftes en heeft een ander benadering nodig. En de liefde die ik terug krijg van de honden is voor mij de kers op de taart,daar doe ik het eigenlijk allemaal voor! Dog Squad zal ervoor zorgen dat uw hond een fantastisch dag zal beleven.

Mocht u ergens vragen over hebben dan kunt u altijd even contact zoeken